Tervezett programjaink

 

Gyereknap, ahol a gyermekek játszva tanulhatnak. Megismerkedhetnek állatainkkal, a tanyával, tanyasi élettel, a helyes lótartás szabályaival. Igény szerint kézműves foglalkozásokon, íjászbemutatón is részt vehetnek.

 

 

„Lovas napközi”, ahol az iskolai szünetekben jó levegőn, természetközelben, szakemberek felügyelete alatt, hasznosan telhetnek napjaik. Kivehetik részüket a mindennapi, istálló körüli munkából, a lovak gondozásából, ápolásából.

 

Szánon jön a Mikulás. Várva-várt esemény a gyermekek számára a Mikulás érkezése. Külön öröm, ha az ajándékot hozó nagyszakállú szánon érkezik.

 

Szülinapi zsúrok, ahol az ünnepelt vendégül láthatja kis barátait, és a torta elfogyasztása után pónifogatozhatnak is.

 

Családi nap, egész napos rendezvény, ahol a családok összemérhetik ügyességüket különböző vetélkedőkön, kipróbálhatják a lovaglást, hintózást. Célunk, hogy a gyerekek és a felnőttek több időt töltsenek együtt.

 

„Nyusziváró”, ahol tojást festünk, locsoló verset tanulunk, tojásfát állítunk, bokrok közt megbúvó csokitojásokat keresünk.

 

Szüreti nap. Minden év októberének első hétvégéjén rendezik Villányban a Vörösbor Fesztivált. E program keretén belül szeretnénk lehetőséget nyújtani az ide látogató turistáknak, hogy megismerkedjenek velünk, céljainkkal és szolgáltatásainkkal. Fogatunkkal rendszeres résztvevői vagyunk a szüreti felvonulásnak, így népszerűsítjük tanyánkat.